L & M CV en Sanitair, voor onderhoud & herstellingen aan uw centrale verwarming of sanitair in Peer/Limburg

VRAAG UW GRATIS OFFERTE

L&M CV en Sanitair, uw reparatie- en onderhoudsexpert

VRAAG UW GRATIS OFFERTE

L & M CV en Sanitair uit Grote-Brogel (Peer, Limburg) biedt een grondige en efficiënte service in onderhoud en herstellingen aan centrale verwarming en sanitair.

Periodieke keuring

Sinds 2007 is het wettelijk verplicht de werking van uw CV regelmatig te laten controleren. Als erkend technicus stellen we de brander voor u af, meten de gasdruk, controleren de waakvlam en plaatsen bv. een nieuwe sproeier. Door het nazicht en onderhoud van L & M CV en Sanitair weet u dat uw cv-ketel een optimaal rendement levert en geen schade aan uw gezondheid kan veroorzaken. U krijgt ook een officieel reinigings- en verbrandingsattest van ons. Afhankelijk van de brandstof die u gebruikt, zal het onderhoud elk jaar of om de twee jaar moeten gebeuren.

Uw loodgieter in de regio Peer

Problemen zoals een lekkende kraan of dakgoot, een verstopte waterafvoer of een slecht doorspoelend toilet … daar wil iedereen zo snel mogelijk van af. Voor dat soort dringende herstellingen belt u gewoon naar L & M CV en Sanitair. Wij staan de hele week paraat voor grote en kleine reparaties aan rioleringen, vervanging van sanitair, ontstoppingen en het leegpompen van kelders. En échte noodreparaties en -ingrepen krijgen bij ons altijd voorrang.Contacteer L & M CV en Sanitair voor het onderhoud of herstellingen aan centrale verwarming of sanitair in Peer of elders in Limburg!