Jarenlang vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.
Contacteer ons vandaag nog! 011 96 01 73

Nauwkeurig onderhoud en vakkundige herstelling van centrale verwarming

 L&M CV en sanitair - Onderhoud & herstellingen

Werkt uw centrale verwarming plots niet meer of wenst u het periodiek onderhoud te laten uitvoeren? Op de herstel- en onderhoudsdienst van L&M CV en Sanitair kunt u rekenen voor een vakkundige herstelling van uw centrale verwarming in Peer en omstreken. We leveren een snelle en degelijke service!

Periodieke keuring

Sinds 2007 is het wettelijk verplicht de werking van uw centrale verwarming regelmatig te laten controleren. Als erkend technicus kunt u ons dus zeker inschakelen voor dit periodiek onderhoud. Een onderhoudsbeurt omvat onder andere:

  • Afstellen van de brander
  • Meten de gasdruk
  • Controleren de waakvlam
  • Plaatsen van bijvoorbeeld een nieuwe sproeier

Door uw verwarmingsinstallatie te laten nazien en onderhouden, weet u dat uw cv-ketel een optimaal rendement levert en geen schade aan uw gezondheid kan veroorzaken. U krijgt hierbij dan ook een officieel reinigings- en verbrandingsattest van ons. Afhankelijk van de brandstof die u gebruikt, zal het onderhoud elk jaar of om de twee jaar moeten gebeuren.

Onze reparatiedienst staat voor u klaar

Duiken er problemen op met uw verwarmingsketel of radiatoren? Geef ons een seintje en wij komen zo snel mogelijk ter plaatse in regio Peer en Grote-Brogel om het probleem op te lossen. Dankzij onze efficiënte en doelgerichte aanpak beperken we de hinder voor u steeds tot een minimum. Benieuwd wat L&M CV en Sanitair voor u kan doen? Contacteer ons dan vrijblijvend via het contactformulier voor bijkomende informatie. We staan u graag te woord.

Kaulillerweg 23 - 3990 Peer - - 011 96 01 73011 96 01 73 - BTW BE 0821.803.301