Jarenlang vakmanschap waarop u kunt vertrouwen.
Contacteer ons vandaag nog! 011 96 01 73

Centrale verwarming voor nieuwbouw en renovatie

Zowel voor nieuwbouwwoningen als renovatieprojecten wenden wij met veel enthousiasme en toewijding onze jarenlange expertise aan. Van een nieuwe plaatsing tot onderhoud en herstellingen: uw centrale verwarming in Peer en omgeving nemen we van begin tot eind voor onze rekening.

Topmerken voor een duurzaam resultaat

Om een hoogwaardige afwerking te garanderen, werken we meestal met gerenommeerde merken zoals bijvoorbeeld het merk Viessman – toestellen van Duitse makelij die synoniem staan met topkwaliteit. Uiteraard kunnen wij eveneens uw centrale verwarming plaatsen met andere merken, zoals Vaillant of het merk van uw voorkeur.

Deskundig advies

Omdat de keuze van uw verwarmingsketel bepalend is voor uw verbruik en het comfort van uw woning, kunt u hiervoor telkens rekenen op ons eerlijk en deskundig advies. We geven u graag extra uitleg over de verschillende types van ketels en we overlopen samen met u de diverse opties. Zo weet u 100% zeker dat u de juiste keuze maakt.

Radiatoren die bij uw stijl passen

Naast het technische gedeelte, hechten we zeker ook belang aan het esthetische aspect. Zo bieden we u een brede waaier aan radiatoren in tal van stijlen. Gaat u voor een simpel en louter functioneel model of houdt u meer van een moderne designradiator? Bij L&M CV en Sanitair in Peer is alles mogelijk. Graag meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan zeker even contact met ons op. We helpen u graag verder.

Kaulillerweg 23 - 3990 Peer - - 011 96 01 73011 96 01 73 - BTW BE 0821.803.301